"Са Јулком кроз време" је наслов изложбе мастера историје уметности Милене Недљковић, која је реализована у оквиру фестивала "Ослобађање" 1.11.2014. године у Дому културе Забрешки град на Забрежју. Изложбом је премијерно презентована комплексна колекција "Перило" и део који се односи на покрекло образовање, претке и потомке учитељице Евдокије-Јулке Вићентијевић, удате Сомборски.

Изложба хронолошки прати живот Јулке Вићентијевић и приказује употребне предмете, уметнине: скулптуре и слике, накит, писма, документа, као и избор из више стотина фотографија. Изложба је сведочанство о образовању, борби за равноправност полова, о патриотском моралу који је некада владао. Посебно се истиче копија ГУП Београда из 1950. године њеног сина авангардисте и архитекте Милоша Сомборског, као и документација Јулкиног зета Светозара Варићака из периода становања код Алберт и Милеве Ајнштајн у Цириху. Изложба је након Забрежја приказана и у библиотеци "Влада Аксентијевић", као прва изложба после поплаве. Изложбу је поред ауторке говором отоворила и проф. др Ирина Суботић у присуству Маје Плавшић, ћерке оснивача Травелера Чедомила Плавшића, која је и носилац ауторских права најзаступљенијег сликара ране фазе Зенит покрета-Јосипа Сајсла (у зенитизму познат као Јо Клек).

На отварању КЦ"Перило" 25.9.2016. година на Забрежју изложба је представљена као део сталне поставке на спрату, тако да је то њено треће измењено издање.